Косметика та парфумерія
+8
rodema
Валя
Vanechka
Вика
Kliomena
Viorika
Yanita Vladovitch
simant
12 користувачів
Сторінка 1 з 2
Сторінка 1 з 2 • 1, 2
Косметика та парфумерія
Ну, якщо треба, то буду і розказувати. Я на 9 місяці вагітності заходила в Брокард душею відпочити.... Американські парфуми (Кароліна Єрера, Келвін Кляйн тощо) не дихають Тобто їх запах з часом не міняється. Як пшикнули- так і є. Тобто якщо сподобалась зразу перша нота- беріть. так і будете пахнути. Але я ж хотіла не розказувати, а співкува-а-а-атись про парфумиOlesia пише:
Оооо, тема про парфуми - дуже цікаво! Оль, а про що ти там будеш нам розказувати?
simant- Сообщения : 242
Дата регистрации : 09.04.2014
Re: Косметика та парфумерія
Ой то це МОЯ тема??? То я вже міністр :king: ? Ну...
Знаєте, мої уявлення про зимові, літні аромати трошки відрізняється від загальноприйнятого. Так, я на зиму купую свіжі, холодні аромати, а на літо- теплі, фруктові. На березень-квітень я люблю Ніну Річі "Премєр Жур". Вони мені ТІЛЬКИ на цей період, на інший не сприймається. Зараз я користуюсь Ла Перла just precious вони мені у фоні шампанським пахнуть. а взагалі я люблю такі аромати, які важко спутати з іншими. Наприклад, якщо хтось хоче запах свіжоскоженої травички- це аромат від Гермес Ун жарден сюр ле Ніл (Un Jardin Sur Le Nil)
Знаєте, мої уявлення про зимові, літні аромати трошки відрізняється від загальноприйнятого. Так, я на зиму купую свіжі, холодні аромати, а на літо- теплі, фруктові. На березень-квітень я люблю Ніну Річі "Премєр Жур". Вони мені ТІЛЬКИ на цей період, на інший не сприймається. Зараз я користуюсь Ла Перла just precious вони мені у фоні шампанським пахнуть. а взагалі я люблю такі аромати, які важко спутати з іншими. Наприклад, якщо хтось хоче запах свіжоскоженої травички- це аромат від Гермес Ун жарден сюр ле Ніл (Un Jardin Sur Le Nil)
Скоро появятся духи в капсулах, которые нужно глотать (http://drunov.ru/news/skoro-poyavyatsya-duxi-kapsuly-kotorye-mozhno-pit/)
Девочки, а вы бы "кушали" духи в капсулах? Или, может, все таки отдали бы предпочтение традиционному способу?
- Если не ходите по ссылкам :
Похоже, что в мире парфюмерии происходит настоящая революция: сейчас ученые усиленно разрабатывают духи, которые можно будет принимать внутрь в форме капсул.
Эти чудо-пилюли, изобретённые биологом Гарвардского университета Шерефом Манси и австралийским креативным дизайнером Люси МакРэй, позволяет человеческой коже издавать генетически неповторимый аромат.
Как они работают? Молекулы духов выделяются через поры кожи, когда человек потеет. «Потенциал аромата определяется реакцией каждого индивидуума на температуре, стресс, физическую нагрузку или сексуальное возбуждение… Поглотив духи, кожа становится их платформой, пульверизатором», — написано на веб-странице Люси МакРэй.
Хотя Манси и МакРэй ещё не закончили работу над своим революционным изобретением и о дате выпуска первых таблетированных духов пока ничего неизвестно, можно только представить себе, к каким побочным эффектам может привести попадание в организм такого продукта. Во всяком случае, официальное промовидео вызывает жутковатые ощущения: [iframe src="https://www.youtube.com/embed/X9cVAZrY_9E" width="620" height="345"]
Девочки, а вы бы "кушали" духи в капсулах? Или, может, все таки отдали бы предпочтение традиционному способу?
Yanita Vladovitch- Admin
ФУУУУУУУУУУУУУУУ! Колись читала якусь статтю, що людям пропонували капсули, які у випадку... ну, надмірного споживання капустяно-горохового супу, з часом запезпечують наявність хвойного або трояндового аромату замість традиційного Це щось з тої серії? Так?
Щось таке, але різниця полягає у тому, що аромат обраного парфуму виділяється замість поту. Тобто чим більше стрес, тим більше "пахощів"simant пише: Це щось з тої серії? Так?
Yanita Vladovitch- Admin
Якщо чесно, то якось жутковато :suspect: стає, як собі уявиш))) тут без генетичних мутацій не обійтися :rendeer: )))) як на мене краще старий перевірений спосіб.Yanita Vladovitch пише:Скоро появятся духи в капсулах, которые нужно глотать
Я великий прихильник Kenzo. Улюблений аромат Kenzo Parfum D'ete, в цьому ароматі дивом поєднані східні солодощі і західний скандинавський холод)))) на жаль купити їх досить важко, часто натикаюся на надпис "нет в наличии"((( А от широко розрекламований Flower by Kenzo не люблю, я від них просто задихаюся і починаю чхати)))
Viorika- Сообщения : 1500
Віра, а я взагалі "японців" люблю. Йоші Ямамото взагалі супер-карамель і лілії. А про "Кензові квіти" з Тобою погоджуюсь повністю.viorika пише:
Я великий прихильник Kenzo.
Японці дуже креативні))) У них специфічний світогляд: західний стиль життя щедро приправленный східними прянощами))) Я в кращі часи купляла Yohji Senses, сподобалось, але Кензо все таки поза конкуренцією, для менеsimant пише:Віра, а я взагалі "японців" люблю. Йоші Ямамото взагалі супер-карамель і лілії. А про "Кензові квіти" з Тобою погоджуюсь повністю.
Я тож люблю белый Kenzo и Йоши.
Хотя к духам после токсикоза как-то охладела...
Хотя к духам после токсикоза как-то охладела...
Kliomena- Сообщения : 1508
Дата регистрации : 10.04.2014
А я все мрію якось собі Діоріссімо придбати (цікаво,їх ще виробляють) а зараз якимсь незрозумілим Живанши користуюсь напевне підробним, але аромат приємний та й тримаються довго. Я взагалі не люблю солодкі аромати і східні а от якийсь огірок чи арбуз... А взагалі я завжди забуваю про парфуми зараз навмисне поклала їх до футляра з окулярами і на роботі користуюся... І окулярами і парфумами
Вика- Сообщения : 478
Покупала как-то нечто в духе Climat
в дань детству))))
Немного похоже.
Еще Сальвадор Дали в виде губок хорошие.
в дань детству))))
Немного похоже.
Еще Сальвадор Дали в виде губок хорошие.
Kliomena- Сообщения : 1508
Дата регистрации : 10.04.2014
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Мої туалетні водички. "Deep red" не дуже люблю, але "даренному коню" в зуби не заглядають. "I love love" мій улюблений аромат. І доречі, досить недорогий.
Мої туалетні водички. "Deep red" не дуже люблю, але "даренному коню" в зуби не заглядають. "I love love" мій улюблений аромат. І доречі, досить недорогий.
Vanechka- Сообщения : 617
ой, Іванко, в мене приблизно такий же "арсенал" по кількості...
СУПЕР-СКРАБ від чорних цяток.
1.ч.л. солі (дрібної), 1 ч.л. соди. піна з господарського мила, додати, щоб була досить густа "кашка" Все перемішати. Нанести на обличчя на 1 хв. (трошки може щипати). Змити теплою водою.
СУПЕР-СКРАБ від чорних цяток.
1.ч.л. солі (дрібної), 1 ч.л. соди. піна з господарського мила, додати, щоб була досить густа "кашка" Все перемішати. Нанести на обличчя на 1 хв. (трошки може щипати). Змити теплою водою.
Ой, я останнім часом такі собі хотіла, і не могла підібрати, так як через деякий час мені всі пахнуть тепличним свіжим огірком.simant пише: Наприклад, якщо хтось хоче запах свіжоскоженої травички- це аромат від Гермес Ун жарден сюр ле Ніл (Un Jardin Sur Le Nil)
Скільки перебувало різних парфумів, зрозуміла одне точно, що не переношу запаху ванілі. Ніколи не було промаху з ВЕРСАЧЕ, які не були і рожеві (Versace Bright Crystal ),і зелені(Versace Versense ), і жовті(Versace Yellow Diamond ) всі для душечки, дуже я слабкохарактерна піддаюсь впливу реклами парфумів. Завжди купувала або в Брокарді, або в дьюті фрі . А це з дуру заказала через сайт моднакаста Rumeur 2 Rose від Lanvin, тепер чухаюсь, а якщо підробка і мені воне не сподобаються. До речі ніхто через цей сайт ніколи нічого не купував.
Валя- Сообщения : 1633
Дата регистрации : 14.04.2014
Vali, якщо Ти любиш "гіркі" запахи, спробуй ще "Світлоцвіт" від l"erbolario.В нього аромат схожий на кондиціонер "гірська свіжість".
Ой,а у меня Deep red с молодостью институтстской ассоциируется - так я его нежно люблю, а сама Moschino funny долго носила - нравился он мне)Vanechka пише:[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Rumeur 2 Rose у меня был -мне он как раз очень нравился . Такой нежный и немного терпковатый ...ммм. С моднакаста получала заказ - правда мелочевку всякую (для ногтей), всё нормальное. Насчет подделки - не знаю даже... А парфюмы и косметику мне нравится заказывать на [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] - цены отличные, доставка бесплатная их курьером прямо на адрес. Классvali пише:А це з дуру заказала через сайт моднакаста Rumeur 2 Rose від Lanvin, тепер чухаюсь, а якщо підробка і мені воне не сподобаються. До речі ніхто через цей сайт ніколи нічого не купував.
Спасибки, беру на вооружение, есть куда применять))simant пише:СУПЕР-СКРАБ від чорних цяток.
rodema- Сообщения : 123
Дата регистрации : 15.04.2014
simant, ти що, які кондицінери. А аромати спаравді подобаються з гірчинкою і трішечки терпкуваті.simant пише:Vali, якщо Ти любиш "гіркі" запахи, спробуй ще "Світлоцвіт" від l"erbolario.В нього аромат схожий на кондиціонер "гірська свіжість".
Ну я там ничего не заказывала, а подруга всё время заказывает Shiseido Zen, так как их нигде не может найти кроме мейкапа.rodema пише:А парфюмы и косметику мне нравится заказывать на [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] - цены отличные, доставка бесплатная их курьером прямо на адрес. Класс [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ксюша, дай я тебе поцелую ! Спасибо за наводку ! Я на этом сайте свои любимые нашла Kenzo Parfum D’ete пусть даже парфюмированная вода, главное в наличии, я по ним очень соскучилась! Последнее мое приобретение Black XS pour femme Пако Рабанн было очень неудачным((( Покупала в магазинчике в Интерсти на Чорновола, львовянки должны знать где это)) продавщица оказалась очень активная, я все сомневалась, она убедила, что запах мне очень идет и т. д., но он оказался ну очень сладкий, аж приторный, теперь пользуюсь ими изредка, исключительно для вечерних выходов, поскольку для дня они слишком тяжелые, а так выходов этих у меня почти нет)) получается осталась без духов))))rodema пише:А парфюмы и косметику мне нравится заказывать на [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] - цены отличные, доставка бесплатная их курьером прямо на адрес. Класс
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Валі. я мала на увазі, що той аромат в тому ж стилі, що і аромат кондиціонера для білизни "гірська свіжість" не пам"ятаю, щоправда яка ТМ. Але запах дуже гарний і такий, що ні з чим не сплутаєш.
А я все смотрю на селективку на мэйкапе - моя мечта...У нас в городе есть девочки, которые делают отливанты из таких духов - можно купить от 5мл, а не 50 или 100 за тысячу гривен) Пока что мало попробовала, - они,конечно, очень стойкие, но и много ароматов унисекс) Сравнивала цены на Мэйкапе и наших девочек -кое-что на сайте даже дешевле, и вроде как по отзывам - оригинал всё. Так что мне осталось определиться))vali пише:Ну я там ничего не заказывала, а подруга всё время заказывает Shiseido Zen, так как их нигде не может найти кроме мейкапа.
Верочка, не за что)) Я сама там кое-что нашла из косметики, а то в магазинах - новая коллекция, новая коллекция, а как же полюбившееся старое? :oviorika пише:Ксюша, дай я тебе поцелую [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] ! Спасибо за наводку ! Я на этом сайте свои любимые нашла Kenzo Parfum D’ete пусть даже парфюмированная вода,
Да и есть на мэйке много такого, что сейчас не встретишь в магазинах. Читала в отзывах там про духи, которые еще в 90-х начали выпускать, так только на мэйкапе сейчас и находят их истинные ценительницы ))
Оксаночко, приєднуюсь до цьомків!!! SHISEDO! ZEN! WHITE HEART EDITION! ДЕШЕВШЕ, НІЖ В ДЮТІ-ФРІ УРА!!!!
Оля , рада, что и тебе пригодилась ссылочка) А дютики странные какие-то: мужа просила посмотреть духи, так там тААкие цены, что у нас в обычных магазинах дешевле)) - это у нас в Одессе так.simant пише:Оксаночко, приєднуюсь до цьомків!!! SHISEDO! ZEN! WHITE HEART EDITION! ДЕШЕВШЕ, НІЖ В ДЮТІ-ФРІ УРА!!!!
Добралась я и сюда))) С парфюмерией мне тяжело, от многих запахов становится плохо, тошнит и т.д. Даж стираю израильским детским САНО, у него запаха почти нет, но парочка любимых запахов есть старый Lancome Miracle и Мери Кей Affection
Поделюсь тоже одной ссылочкой на интернет магазин, правда, сейчас хозяйка сайта написала" В связи с нестабильностью курса евро из-за рубежа покупаю пока только с коконцентра". Но цены у нее всегда были приемлемые [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Поделюсь тоже одной ссылочкой на интернет магазин, правда, сейчас хозяйка сайта написала" В связи с нестабильностью курса евро из-за рубежа покупаю пока только с коконцентра". Но цены у нее всегда были приемлемые [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Я отримала сьогодні свої Rumeur 2 Rose від Lanvin, такі нічого, не знаю правда, як будуть носиться.
Оля, а що конкретніше. Бо я дивилась, а там всього так багато.simant пише:"Світлоцвіт" від l"erbolario.
Я пробувала, але не моє, зато подруга обожнює, Affection, і ще Lancome Hypnose.Запах Ветра пише:Мери Кей Affection
Ой, я их так нежно люблю Я торчала от их крышечки :o Правда мне они показались не очень стойкими, хотя это понятие относительное, я все равно их люблю-люблю)vali пише:Я отримала сьогодні свої Rumeur 2 Rose від Lanvin, такі нічого, не знаю правда, як будуть носиться.
Сторінка 1 з 2 • 1, 2
Сторінка 1 з 2
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі