Красиві місця України
+6
Viorika
innulya
Мечта
Запах Ветра
gorlora
Sania
10 користувачів
Сторінка 1 з 2
Сторінка 1 з 2 • 1, 2
Красиві місця України
Відпустка у мене зазвичай у серпні, а цього року взяла скоріше, думаючи, що і погода буде хорошою. Трохи промахнулася, сонячно було всього декілька днів з 14. Та заплановану вже давно поїздку до Львова відміняти не хотілось. Першого дня лив дощ, і ми, трохи пройшовшись по місту, сиділи у номері готелю. Мала все рівно була в захваті від усього. А наступного дня вже сяяло сонечко і ми здолали декілька кілометрів від Львова, щоб подивитись на те, заради чого і поїхали - Олеський замок.
Продовжуєм фото-репортаж з Олеського замку)
Наступна серія буде згодом, бо треба і працювати
- Мала в готелі:
- Біля замку:
- [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
- Олеський замок:
- Вхід:
- Початок екскурсії:
Продовжуєм фото-репортаж з Олеського замку)
- Мініатюра замку:
- Скульптура:
- Красиве різьблення:
Наступна серія буде згодом, бо треба і працювати
Sania- Сообщения : 326
Дата регистрации : 10.04.2014
Re: Красиві місця України
Ой, фотки якісь занадто великі. І як їх тепер зменшити?
Саня, я бачу ви гарно відпочили. Фотки просто чудові!
gorlora- Сообщения : 2315
Дата регистрации : 12.04.2014
Ларисочко, дякую. Так, відпочили добре, але мало Дуже хотіли побродити по Львову, та не судилося. Дощ лив, немов з відра.
Оксаночка, спасибо за экскурсию
Ты как фото заливала? Попробуй через этот хостинг [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] он уменьшает немного фотки.
Вот как получится
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ты как фото заливала? Попробуй через этот хостинг [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] он уменьшает немного фотки.
Вот как получится
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Саня,дякую за екскурсію! Ви з доцьою такі файні панянки!
А мені Олеський замок із золотого кільця Львівщини саме менше сподобався чомусь. З дороги вид найбільш вражаючий.
А мені Олеський замок із золотого кільця Львівщини саме менше сподобався чомусь. З дороги вид найбільш вражаючий.
Мечта- Сообщения : 1245
Дата регистрации : 13.04.2014
Сашо, фотки чудові! І ми ж там були - заїзджали по дорозі зі Львова до Києва - а фотки я так і не показала.) Знайомі кімнатки.))
innulya- Сообщения : 260
То в нас така завжди погода. Я парасолю з сумки взагалі ніколи не виймаю. Приїзжайте до нас восени . Осінь у Львові зазвичай суха і тепла.Дощ лив, немов з відра.
gorlora- Сообщения : 2315
Дата регистрации : 12.04.2014
Оленько, дякую, прийдеться на сейвпік все грузити. А я скористалася тим, що тут, у повідомленні)
Дякую всім, дівчатка. Я потім ще завантажу.
Лена, ще трохи, і моя панянка буде одного росту зі мною) Вже й так блузками обмінюємось))
Лариса, я б з радістю, та на мою осінню відпустку ми запланували масаж та електрофорез(( Мала дуже швидко виросла і у неї хвороба якогось там Остіна-Шнобеля чи Штепселя, чи що (не звертайте увагу, я не запам"ятовую медичні терміни) Коліно болить і виступ має. П"ємо кальцій і будем грітись.
Інночко, бачиш, як добре згадати, правда?))
Дякую всім, дівчатка. Я потім ще завантажу.
Лена, ще трохи, і моя панянка буде одного росту зі мною) Вже й так блузками обмінюємось))
Лариса, я б з радістю, та на мою осінню відпустку ми запланували масаж та електрофорез(( Мала дуже швидко виросла і у неї хвороба якогось там Остіна-Шнобеля чи Штепселя, чи що (не звертайте увагу, я не запам"ятовую медичні терміни) Коліно болить і виступ має. П"ємо кальцій і будем грітись.
Інночко, бачиш, як добре згадати, правда?))
Сянечка, дякую! Такі гарні фотки і така гарна доця у мами ))) Слухай, а то мама на останній фотці, така вся в рожевенькому ? Я ніколи не була в Олеському замку, аж соромно признатися, уже двадцять років живу біля Львова, а все ніяк не зберуся(((
Viorika- Сообщения : 1500
Дата регистрации : 09.04.2014
Дуже класні фото, Оксан! Я так люблю старовинні замки! Одразу собі якісь історії кохання вигадую, якісь драми/трагедії в голову лізуть!
Дякую! І ви такі гарнюні!
Собі, шо лі, запланувати дітей звозити у якийсь замок)), О, Вірочко, давай разом шось вигадаємо, га?
Дякую! І ви такі гарнюні!
Собі, шо лі, запланувати дітей звозити у якийсь замок)), О, Вірочко, давай разом шось вигадаємо, га?
Амріта- Сообщения : 1418
Ой, не те слово. І до Львова хочемо ще раз з'їздити, тільки вже без дітей.))) Такі пригоди трошки не для малих.Sania пише:Інночко, бачиш, як добре згадати, правда?))
До речі, Олеський замок як раз і має свою власну історію, дуже романтичну, як на мене...)))Olesia пише: Я так люблю старовинні замки! Одразу собі якісь історії кохання вигадую, якісь драми/трагедії в голову лізуть!
А поділитися тою романтичною історією?)))
Амріта- Сообщения : 1418
Та ні, Олесю, не можна. Буде не цікаво!
Ага Мама і в рожевому, і в короткій сукенці знає ходити))))Viorika пише:Слухай, а то мама на останній фотці, така вся в рожевенькому ?
Олесенько, я теж замки люблю. Ми з малою взагалі помішані на всяких старовинних спорудах.
Інуля, давай, ділися романтичною історією! Я теж хочу знати))
Ось ця легенда, яку я мала на увазі. Але, оскільки я лох, то помилилася з назвою замка (ми були аж у двох замках - Олесько и Паланок, то ж не дивно, що я загубилася у цьому різноманітті )))))))))))))))))))))))))) Не ображайтеся, будь ласочка, що ввела вас в оману, я цим іноді грішу - треба спочатку перевіряти інформацію, а потім її поширювати!
Тож, на увазі малася легенда про замок Паланок, що у Мукачево, та Ілону Зріні - [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Тут цікаво описано, особливо мені сподобалось перерахування усіх блюд, що було вжито на весіллі Ілони.))))) Але мало сказано про її кохання з другим чоловіком. І про її відданість йому.
І ця казочка сподобалась - це про свекруху Ілони Зріні - [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Недарма прізвище Ракоці асоціюють з вампірами, щось тут таки є.
Тож, на увазі малася легенда про замок Паланок, що у Мукачево, та Ілону Зріні - [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Тут цікаво описано, особливо мені сподобалось перерахування усіх блюд, що було вжито на весіллі Ілони.))))) Але мало сказано про її кохання з другим чоловіком. І про її відданість йому.
І ця казочка сподобалась - це про свекруху Ілони Зріні - [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Недарма прізвище Ракоці асоціюють з вампірами, щось тут таки є.
Дякую, Іннуля!О, та це ж моє рідне Мукачеве))) Біля цього замку я виросла! Дуже люблю своє місто, ось зараз детектив почала писати, українською, дія відбувається в Мукачево)) У нас ще багато таких легенд і про замурованих в стіни замків князівен, і про шалене кохання і про відьмацькі місця, які є в самому місті))) От постійно збираюся зробити подорож по Мукачеву і постійно руки не доходять(((innulya пише:Тож, на увазі малася легенда про замок Паланок, що у Мукачеве, та Ілону Зріні - [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Мама красуня, може собі дозволити ходити в чому захоче))))Sania пише: Мама і в рожевому, і в короткій сукенці знає ходити))))
Давай! Я за обома руками!Олеся пише:Собі, шо лі, запланувати дітей звозити у якийсь замок)), О, Вірочко, давай разом шось вигадаємо, га?
Оксаночко, чудові фото! Дуже позитивні. І усмішки надзвичайно гарні))) Дякую!
Софія Чайка- Сообщения : 1067
Подорож продовжується
Дівчатка, дякую за гарні відгуки. Продовжую фото-подорож.
Тепер мало хто знає, що і наші козаки приймали участь у цій битві, та у Відні є пам"ятник козакам.
- Надгробний камінь якоїсь царівни:
- [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
- Камін:
- Ліжечко) Теж із різьбленням:
- Один:
- Другий:
- Цілий гарнітур:
- Просто вражаюча робота майстрів:
Тепер мало хто знає, що і наші козаки приймали участь у цій битві, та у Відні є пам"ятник козакам.
- Ось картина:
Оксанка, дякую! Царівна, ніби прилягла собі відпочити, книжечку почитати, зовсім не схоже на надгробок)))
Мене найбільше алтар вразив, така майстерна робота, просто фантастика! От тепер точно поїду в Олеський замок, це все треба побачити на власні очі!
Мене найбільше алтар вразив, така майстерна робота, просто фантастика! От тепер точно поїду в Олеський замок, це все треба побачити на власні очі!
Це полотно мене також дуже вразило. Проходячи повз нього ми почули уривок розповіді екскурсовода. Якщо я не помиляюсь у цифрах, то розмір шедевра становить приблизно 7 на 7 метрів, робота над ним тривала майже 10 років, і у справу було використано 700 окремих ескізів. Масштаби не укладаються в голові.Sania пише:Завершу сьогоднішню серію чудовою картиною на всю стіну, яка мені ледве влізла в об"єктив. Я була в захваті від цього полотна, де зображена Віденська битва. Власне визволенню Відня від турецької облоги присвячено багато картин у Олеському замку.
В мене десь є фотка зі мною на фоні цього полотна, але я там якась непристойно весела, що викликає великий дисонанс з величчю на стіні.)))))))))))))))))))))))
Вірочко, так, це треба побачити на власні очі. Бо на фотці воно не передає всієї величі та краси.
Інуля непристойно весела, що викликає дисонанс))))))) Я ледь стримуюсь, щоб вголос не зареготати)))
Дякую, що зайшли))
Інуля непристойно весела, що викликає дисонанс))))))) Я ледь стримуюсь, щоб вголос не зареготати)))
Дякую, що зайшли))
Цікава подорож, Оксанка) Дякую! Даєш ще фото!
Дочурка симпатюлька) як мама)
Дочурка симпатюлька) як мама)
Метелица- Сообщения : 697
То могла б і пореготати.)))))Sania пише: Я ледь стримуюсь, щоб вголос не зареготати)))
Янінко, дякую)
Інночко, як на роботі реготати?)))
Інночко, як на роботі реготати?)))
Сторінка 1 з 2 • 1, 2
Сторінка 1 з 2
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі