Мітла
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ведьмино ложе

3 користувачів

Перейти донизу

Ведьмино ложе Empty Ведьмино ложе

Повідомлення автор Viorika Пн Бер 09, 2015 2:04 pm

Вот решила выкладывать по-немного очередной мой эксперимент. Во времена бытия на Леди я участвовала в конкурсе Зной. Выставляла там два рассказа, мест призовых не заняла, но вроде рейтинг был не плох))) Потом показала своим новым читателям на ЛитМире, им понравилось. А одна девушка предложила расширить рассказ "Ведьмино ложе" до повести. она подала идею и набросала небольшой черновик по сюжету, потому что для меня мистика и романтика нечто новое и не изведанное)))) Поэтому я считаю ее соавтором, потом спрошу фамилию Олину и если повесть будет нравится, то до дам до авторства, за инициативы надо расплачиваться Very Happy
Вот рассказ оригинал.
Спойлер:
Viorika
Viorika

Дата регистрации : 09.04.2014

Повернутися до початку Перейти донизу

Ведьмино ложе Empty Re: Ведьмино ложе

Повідомлення автор Viorika Пн Бер 09, 2015 2:08 pm

А вот первая глава повести.

Короткая аннотация.

Заблудившись в ливень, героиня становится невольной свидетельнице странного ритуала. И теперь ее жизнь странным образом становится связанной с женщиной проводившей ритуал и мужчиной, которого она встретила той же ночью.

Глава 1:
Viorika
Viorika

Повідомлення автор Амріта Пн Бер 09, 2015 2:44 pm

Верочка, ух, як цiкаво! Для мене це зовсiм новеньке. Але пунктуацiя, сонце! Це точно ти? Smile Ай-я-яй)))
Амріта
Амріта

Повідомлення автор Viorika Пн Бер 09, 2015 3:18 pm

Я, сонце, я Embarassed І пунктуація теж моя(((( Попросила Олю почитати, чує моє серце дасть вона мені в шию(( Тобі, правда, подобається? Можна продовжувати? До речі ритуал перетворення на відьму я взяла з книги Ольги Поріцької "Українська народна демонологія", дуже цікаво, до речі. А район Іванківський об'їздила весь, там такі пейзажі, - озеро, місток, болітце, ліс стіною і закинути села, на жаль, звичне явище((((
Viorika
Viorika

Повідомлення автор Амріта Пн Бер 09, 2015 3:41 pm

Менi страшенно подобаються речi в стилi украiнськоi демонологii. Зной - то таке, менi головне сюжет)) не пам,ятаю, чи казала я тобi - в середовищi украiнських етнографiв-польовикiв побутуе такий проф.анекдот: в кожному украiнському селi, яке себе поважае, обов,язково мае бути власна вiдьма.
Smile ось такi ми, украiночки)) тим паче, ти взяла Полiccя - а там ранiше у кожному селi була баба, що вмie "вправляти золотник". Страшенно багатий на "вiдьомщину" край. Легенди, вipyвання, прикмети - океан. Русалки (чи мавки? - боюсь наплутати) живуть тiльки на Полicci.
Так що менi буде цiкаво прочитати твою авторську легенду.

О, до речi. Я можу бути не права, але слова "деревня","деревенька" чомусь асоцiюються в мне з чим завгодно, але тiльки не з Украiною.

Коли я прочитала в роздiлi "Iванкiв", так i захотiлося дати роману альтернативну назву - "Мiсцями бойовоi слави" Smile
Амріта
Амріта

Повідомлення автор Софія Чайка Пн Бер 09, 2015 4:47 pm

Вірусю, з почином, чи то з продовженням)))
Тема надзвичано цікава. Буду слідкувати. Поцелуй
Софія Чайка
Софія Чайка

Дата регистрации : 10.04.2014

Повідомлення автор Viorika Пн Бер 09, 2015 5:32 pm

Софійка, дякую Mad Але детективна лінія все одно буде, як без детектива))))
Олесечка, я сама помітила такий провал, як "деревня", поміняю на "село" У нас "деревень" нема - є або село або хутір!
Viorika
Viorika

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі