"Подорож в світ Океанів"або концерт ОЕ у Львові.
+2
мармеладка
Vanechka
6 користувачів
Сторінка 1 з 1
"Подорож в світ Океанів"або концерт ОЕ у Львові.
Я чекала цього моменту пів року, адже квитки придбала ще у листопаді. Тоді я і подумати не могла, що все в моїй країні так різко зміниться і стане з ніг на голову.
І ось він ТОЙ ДЕНЬ!!! 31 травня… Львів! Ну і звичайно, Дощ! Куди ж без нього?! Із самого ранку ми готувалися до зустрічі з Океанами! Спочатку вирішили йти у вишиванках, але оскільки погода не дуже сприяла, особливо слабкі і не витривалі вирішили все ж відмовилися від задуму і одягнути теплого светрика. Серед них була і я)) Соля (скорочено від Соломія)ледь не побилася з жіночкою на ринку пояснюючи, що їй ці чотири дощовики (вони були останніми) потрібніші, бо вона сьогодні йде на концерт ОЕ і в неї квитки у фан-зону. Скоріш за все, блиск божевільних ЗЕЛЕНИХ ОЧЕЙ,які «так дивляться на мене» переконав пані, що або вона поступається, або далі діла не буде))
А потім був вечір… Ми прийшли одними з перших і спостерігали як величезна «Арена Львів» перетворюється на мурашник. Десятки тисяч людей займали свої місця в очікуванні чогось неземного і грандіозного, фотографувалися, наспівували улюблені хіти Вакарчука і Ко. Хтось завів відому пісню футбольних ультра «Путін - х***ло» і багатотисячний натовп підхопив і підтримав своїм: ла-ла-ла-ла-ла. Час від часу злива стихала, а потім знову поверталася з подвійною силою. Люди злилися й нарікали, що занадто довго чекають(концерт розпочався із запізненням на півтори години), замерзли й промокли. Та як тільки улюблена група вийшла на сцену, всі забули, що на вулиці ХОЛОДНО, а на голову ллє (на Львівщині правильно казати «паде»)дощ.
Те що відбувалося далі неможливо описати словами. Шалена енергетика, божевільний драйв і море… ні, цілий ОКЕАН емоцій. Кожна пісня - ХІТ. Ми не вчили слова пісень та виявилося, що знаємо їх на пам'ять. Холод кудись зник. А дощ? Дощ ми бачили лише у світлі прожекторів. Коли Славко співав ліричних пісень стадіон перетворювався на «зоряне небо» утворене з вогників мобільних телефонів. Це було нереально круто і фантастично!!!
В своїх дощовиках люди у фан-зоні були схожі між собою, мов близнюки. Така собі сімейка синьо-зелено-жовтих марсіан з мокрим волоссям, але неймовірно щасливими посмішками і шаленим блиском очей. Сотні блакитно-жовтих прапорів навколо вселяли в серце надію, що навіть КОЛИ ТОБІ ВАЖКО, потрібно вірити, що ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ для кожного з нас. І що українці ніколи не здадуться БЕЗ БОЮ. І наша Україна перебуваючи НА ЛІНІЇ ВОГНЮ нарешті здобуде свою справжню НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!
Це були неймовірні 4 години!!!
P.S.- завтра йду забирати квитки на концерт 24 серпня)))
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
в очікувані...
парасоля в трускавки була нашим орієнтиром
моя мала)))
а я на небі... мила моя на небі
трошки мого відео (знімала на телефон+дощ, тому якість така собі)
А цю пісню Вакарчук присвятив усім хто загинув за Україну
Я ще й сюди попала))
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Останній раз редагувалося: Vanechka (Пн Черв 09, 2014 11:27 pm), всього регувалося 2 раз(-и)
Vanechka- Сообщения : 617
Дата регистрации : 09.04.2014
Re: "Подорож в світ Океанів"або концерт ОЕ у Львові.
Ванечка, какая ты молодец, что сходила на ОЕ и нас порадовала Я тоже хочу)))
мармеладка- Сообщения : 2184
Дата регистрации : 14.04.2014
Ванечка! Здорово! Рада за тебя, что попала на концерт Океанов. А народу-то сколько - тьма! Моя подруга с билетами пролетела, а девочка-сотрудница сходила. Попала на концерт и даже сфотографировалась с Вакарчуком. Она как волонтер сопровождала семью инвалидов-колясочников, а Славко после выступления спустился в отведенную для них зону дать автограф. Вот, фото на почту скинула (темненькая за Вакарчуком это она), а то разговору было на работе, все уши мне прожужжала)))
Метелица- Сообщения : 697
Дата регистрации : 13.04.2014
Ух ти!!!! СУПЕР!!! І фото класне! Я розумію твою співробітницю, бо розумію її ейфорію))) А з квиточків на 24 серпня я вже здуваю пилинки))
От ти хитренька розумниця)))))) завбачлива)))Vanechka пише:А з квиточків на 24 серпня я вже здуваю пилинки))
ну а шо робити)))) Славко, як в п"яте вийшов на біс каже: Народ, ну ви в курсі, шо ми зустрічаємося на День Незалежності?!Метелица пише:От ти хитренька розумниця)))))) завбачлива)))Vanechka пише:А з квиточків на 24 серпня я вже здуваю пилинки))
Хіба йому можна відмовити? Ні! От я і замовила відразу квитки
Іванко, просто чудово! Навіть відчула тової емоції!
Валя- Сообщения : 1633
Дата регистрации : 14.04.2014
"Все це просто чудово" - можна зробити дивізом всіх концертів ОЕ.
Іваночко, ти молодець. Щиро заздрю тобі. А що дощ - то байка. Пам"ятка)))
Дякую за розповідь і фото.
Іваночко, ти молодець. Щиро заздрю тобі. А що дощ - то байка. Пам"ятка)))
Дякую за розповідь і фото.
Софія Чайка- Сообщения : 1067
Дата регистрации : 10.04.2014
От скажу що. Везе все ж таки львівянам, що їм належить такий прекрасний гурт, як ОЕ.
Мені у дискусії одна росіянка сказала, що наш ОЕ зробив для України більше, ніж всі політики разом узяті. От.
Мені у дискусії одна росіянка сказала, що наш ОЕ зробив для України більше, ніж всі політики разом узяті. От.
Провінціалка- Сообщения : 19
Дата регистрации : 05.09.2014
Це точно)Провінціалка пише:
Привіт, Провінціалка )
Метелица пише:Це точно)
Привіт, Провінціалка )
привіт
На світлині так падає тінь на волосся Славка, що спочатку подумала, що у нього на голові єврейска тюбітєйка, не знаю як вона правильно називається.
Провінціалка- Сообщения : 19
Дата регистрации : 05.09.2014
Схожі теми
» Красиві місця України
» Наша довга подорож
» Подорож Перша! Колківська Республіка
» Подорож друга! Олика. Волинський Версаль.
» Наша довга подорож
» Подорож Перша! Колківська Республіка
» Подорож друга! Олика. Волинський Версаль.
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі